Fotolight direct bellen

Nieuwe huisstijl verzekeringswinkels

Zorg en Zekerheid

Voor Zorg en Zekerheid verzorgt Fotolight de huisstijlwijziging aan de gevel. Dit betreft 3 filialen in Zuid-Holland. De vorige huisstijl heeft Fotolight ook voor Zorg en Zekerheid geïmplementeerd. Fotolight gaat in korte tijd de filialen langs om de gevelreclame te vernieuwen volgens de nieuwe huisstijl. De uitstraling van deze zorgverzekeraar is erg belangrijk. De diverse disciplines die Fotolight beheerst komen geweldig tot uiting in de verschillende soorten gevels.

Elementen huisstijl Zorg en Zekerheid

Voor de plaatsen Leiden, Hoofddorp en Alphen aan den Rijn zet Fotolight zich in zo snel mogelijk een zo strak mogelijke uitstraling te realiseren. De standaard gevelbekleding bestaat uit aluminium sandwichplaat bakken met het logo uit acrylaat doorgestoken. Inwendig worden de lichtbakken verlicht met leds. Voor 2 vestigingen echter zijn doosletters vervaardigd. Verder worden de haakse lichtbakken vervangen voor nieuwe en worden deurduwers in de nieuwe huisstijl geproduceerd.

Zorg en Zekerheid Leiden

In Leiden aan de Korevaarstraat worden de doosletters vervangen voor het logo en nieuwe doosletters. Het geheel wordt wat subtieler. Doordat de gevel licht rond loopt moet hierbij met de ophanging ook rekening gehouden worden. De haakse lichtbakken krijgen hier het nieuwe logo.

Zorg en Zekerheid Lisse

Lisse wordt voorzien van 2 kleinere  nieuwe gevelbakken. Het verschil met de oude bakken is dat ze nu wel verlicht zijn echter ook weer afgeplakt aan de voorzijde met block out folie zodat ’s nachts alleen een aura te zien is. Ditzelfde geldt voor de logolichtbak boven de entree.

Zorg en Zekerheid Katwijk

In Katwijk wordt de gevelbak ook vervangen, tevens met blockout folie. Hier wordt de “oor”vormige lichtbak vervangen voor het nieuwe ontwerp in vierkante vorm.

Zorg en Zekerheid Hoofddorp

In Hoofddorp aan de Concourslaan wordt de onderzijde van het balkon geheel in het nieuw gestoken. De uitdaging hier is dat de gevelbak aan beide zijden terugloopt maar dit bereidt Fotolight goed voor zodat op locatie de montage eenvoudig te doen is. Ook hier is een vierkante dubbelzijdige lichtbak voorzien.

Zorg en Zekerheid Alphen aan de Rijn

In Alphen worden aan weerszijden van de gevel 2 mooie doosletterteksten aangebracht inclusief logo. Boven de entree komt een verlicht beeldmerklogo en de deurduwers worden opnieuw vervaardigd.