Fotolight direct bellen

Complete huisstijlelementen

Q-Park

Q-Park is al meer dan 10 jaar een zeer gewaardeerde partner van Fotolight. Door de jaren heen hebben wij verscheidene parkeergarages en parkeerterreinen uitgerust met velerlei huisstijlelementen. Bewegwijzering, entreevisualisering en huisstijlidentificatie vormen een sterk visitekaartje! 

Strakke en uniforme presentatie

De strakke kleuren van het Q-park logo (rood/zwart) maken het mogelijk de huisstijlelementen in de parkeergarages en parkeerterreinen zeer rechtlijnig en modern weer te geven. Omdat Fotolight zoveel disciplines in huis heeft, kan Q-Park voor al haar uitingen bij één adres terecht. Elke robuuste entree van een garage  is anders maar Fotolight past hier altijd een mouw aan. Ook de panelen voor de bewegwijzering binnen kunnen gemaakt worden naar elke mogelijke wens. 

In Amsterdam op de Zuidas aan het Mahlerplein heeft Fotolight de parkeergarage Mahler West uitgerust met meerdere huisstijlelementen. Direct bij de entree valt de mooie zwarte boarding op met het logo. De informatie voor de slagboom en de pictogrammen boven de entree vormen duidelijke en informatieve elementen die perfect bij elkaar passen.

Q-Park Stootbeugels

Fotolight verzorgt ook de levering van zogeheten stootbeugels ter afkadering van de parkeerplaatsen. Deze RVS beugels zijn duidelijke grenzen voor de bestuurder en kunnen tegen een stootje. Tegelijkertijd passen ze mooi in de omgeving.

Elektrische auto’s

Door de enorme groei aan hybride en elektrische auto’s dienen in de parkeergarages ook hiervoor voorzieningen getroffen te worden. Fotolight draagt haar steentje bij middels bebording voor deze auto’s en aanduidingen op zogenaamd asfaltfolie dat speciaal is ontwikkeld voor beton en grof gebruik.

Q-Park Amsterdamse Poort – P22

Bij deze entree is naast de standaard picogrammen de duidlijke vol/vrij-signalering waar te nemen. Een doorrijhoogtebalk wordt ook gemonteerd ter verduidelijking van de maximaal toelaatbare hoogte. Het geheel is dit keer gemonteerd tegen een tranenplaat.

Q-Park Diemerplein

Bij Q-Park Diemerplein heeft Fotolight naast de standaard bewegwijzering ook raamfolie aangebracht in overleg met de architect. Door deze collaboratie werd deze garage toch nog iets anders dan de andere Q-Park garages.

P+R Terreinen

Door het gehele land worden P+R terreinen aangelegd. Veel terreinen worden voorzien van een entreezuil. Hierop is de te zien of het terrein nog vrij is terwijl de branding van Q-Park ook zeer strak aanwezig is.