Fotolight direct bellen

Signing fietsenstallingen

NS Fiets

Voor NS Fiets verzorgt Fotolight in samenwerking met diverse partners de aankleding van de fietsenstallingen. Fotolight neemt de totale signing voor haar rekening. Dit varieert van lichtbakken en bebording tot raamfolie en vloerstriping.

Stalling Mahlerplein, Amsterdam

Stalling Mahlerplein is een nieuwe zelfservicestalling die in 2016 in gebruik is genomen. Liggend aan de Zuidas tussen grote kantoren is dit een belangrijke stalling die tevens een specifieke zakelijke uitstraling diende te krijgen. Fotolight heeft hier mede aan meegeholpen. Door de grootte van de stalling was het van belang goed te verwijzen terwijl de esthetiek niet uit het oog werd verloren.

Lichtbak op staander

Bij de tweede ingang naar de fietskelder werd een nieuw pictogram in het leven geroepen. Meer symbolen en minder tekst zorgt voor meer duidelijkheid. Zodoende plaatste Fotolight een mast met lichtbakje met aanduiding “Parkeerplek fietsers” in symbolen.

Hoofdingang

Bij de hoofdingang heeft Fotolight teksten aangebracht met de boodschap “eerste 24 uur gratis”. Zo weten de stallers dat als zij fietsend woon-werk verkeer gebruiken, zij niet hoeven te betalen terwijl de fiets wel veilig staat. Tevens zijn bij de hoofdingang dubbelzijdige openingstijdenstickers aangebracht.

In- en uitchecken

Het nieuwe automatische in- en uitchecksysteem is ook aangegeven. De dubbelzijdige bordjes zijn gemonteerd aan een houten middenstuk waaraan ook de ophangbeugels zijn bevestigd. Zo krijgen deze panelen meer uitstraling dan een standaard paneeltje.

Bewegwijzering rijen

De rijverwijzing is op dezelfde wijze uitgevoerd als de in- en uitcheckpanelen zodat een homogeen geheel ontstaat.

Extra informatie

Als men langer wil stallen kan dit ook maar zal er een vergoeding voor gevraagd worden. Alle informatie die hier mee te maken heeft, is bij de ingang aangebracht.