Fotolight direct bellen

Omkleuring tankstations

Firezone

Fotolight verzorgt voor Salland Olie en EFR de totale omkleuring van voornamelijk Texacostations naar Firezone. Het betreft hierbij de aankleding van de luifel met logo en verlichting, de shop, de pompen en het prijzenbord of zogenaamde Gole-Pole.Firezone tankstationidentificatie

Fotolight verzorgt over het algemeen de navolgende werkzaamheden. Oudere luifels worden bekleed met omgezette luifeldelen uit aluminium of sandwichplaat, gepoedercoat in de huisstijl. Naderhand wordt de luifel voorzien van het logo uit vinylfolie en aangelicht door luifelspots met ledverlichting. De bestaande shop wordt zoveel mogelijk ingepakt met rode folie en rood sandwichplaat. Als blikvanger wordt ook een prijzenbord gemonteerd met informatie zoals prijzen in de vorm van ledverlichting, bestickering betreffende de betaalpassen en een verlichte logolichtbak.

Luifel

Bij Firezone tankstations worden de luifels tegenwoordig van aluminium sandwichplaat vervaardigd waar dit voorheen uit aluminium werd geproduceerd. Dit basismateriaal is al leverbaar in de herkenbare rode kleurstelling. Ter identificatie wordt het logo op de luifel aangebracht met spots die vanaf het luifeldak worden gemonteerd. Op deze wijze ontstaat een zeer duidelijk en snel herkenbaar tankstation!

Prijzenbord

Fotolight verzorgt ook de prijsinformatie die doorgaans tussen de grote palen zijn aangebracht. Deze informatie en eventueel korting wordt op afstand digitaal aangestuurd en kan altijd gewijzigd worden. Naast deze informatie wordt het grote sign ook vaak voorzien van informatie over de geldende betaalpassen en een verlicht logopaneel om nog meer duidelijkheid en naamsbekendheid te genereren.

Shop

Vaak zijn de shops bij Firezone niet meer functioneel. Om de winkels toch een functie te laten behouden worden ze helemaal ingepakt in rode folie en eventueel voorzien van logostickers en slogans. Zo kan een shop in een later stadium nog eventueel gebruikt worden en fungeert deze tegelijkertijd als helder promotiemiddel.

Pomp

Uiteraard moet de “branding” van de tankinstallatie ook omgezet worden naar het nieuwe merk. De pompdeuren worden gestraald en opnieuw gepoedercoat. Daarna wordt de bedrukking aangebracht. Vaak  wijzigt het product dat in de ondergrondse tank zit dus zal dit ook gecommuniceerd moeten worden.